Constanze

Mager

Judith

van der Loo

Marian

van der Krift

Tessa

Van Heumen

Wendy

Cieremans

Workshops

Lezingen

Thema’s

Onderzoek

Media

Publicaties

Links

Wie zijn wij

Trainers

Home

Ons team op kantoor

 

Vanaf maart 2008 is ons kantoor gevestigd in Eijsden Zuid-Limburg.

Ons team daar wordt gevormd door:

Daniëlle Frijns getrouwd met Patrick en

mede-eigenaar van Apemanagement®.

Chantal van der Meulen

 

Op ons kantoor kunt u ook onze kantoorhonden Beti en Fleur vinden.

Sarah Mutsaers is dierkundig ingenieur en sinds 2014 mededirecteur van Apemanagement® . Daarnaast is ze docent aan de Bestuursacademie. Sinds 2009 is ze werkzaam als trainer en onderzoeker.

Sarah studeerde Diermanagement aan het Van Hall Instituut en richtte zich met name op de verschillende aspecten van de relatie tussen mens en dier en specialiseerde zich op het gebied van (dier)gedrag. Na haar studie werkte Sarah op de educatieafdeling van Safaripark Beekse Bergen.

Samen met Patrick van Veen schreef Sarah het boek Pestkop-apenkop, dat in september 2012 verscheen.

Marian van der Krift studeerde Diermanagement aan het Van Hall Larenstein. Ze deed werkervaring op in de San Diego Zoo (VS) en de ZOO Duisburg (Duitsland). Ze werkte als dierverzorger en medewerker marketing in Apenheul. Vanaf 2010 werkt ze als trainer bij Apemanagement®.

 

Monja van Woensel studeerde dierecologie en communicatiewetenschappen aan Wageningen University en heeft ruime ervaring als communicatieadviseur. Daarnaast is ze gecertificeerd Biomimicry Expert en werkt ze als gids in Burgers’ Zoo. Sinds januari 2015 versterkt ze ons team van trainers.

Judith van der Loo studeerde aan de HAS Den Bosch en haalde haar master in Animal Biology & Welfare aan de University of Essex (UK). Ze werkte een aantal jaren in Apenheul als medewerker educatie en dierverzorging. Tegenwoordig werkt ze als dierverzorger in Safaripark Beekse bergen en sinds 2013 als trainer bij Apemanagement.

 

Biologe Babette Alfons studeerde aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar masteropleiding ging ze als onderzoeker aan het werk op de Filipijnen. Sinds 2012 heeft ze een eigen communicatie- en marketingbedrijf op het gebied van duurzaamheid en milieu. Vanaf 2015 werkt ze bij Apemanagement.

Martine Verheij volgde de opleiding Dierverzorging en voedingsleer en heeft ruim 25 jaar ervaring als dierverzorging in Apenheul. Ze geeft (mede) leiding over een team dierverzorgers. Daarnaast geeft ze regelmatig presentaties binnen het vakgebied primatologie en biologie. Sinds oktober 2014 versterkt ze ons team van trainers.

 

Tessa van Heumen is sinds 2016 werkzaam als trainer bij Apemanagement. Na haar opleidingen tot dierverzorger en Toegepaste Biologie aan de HAS studeerde ze in België af op Toegepast Diergedrag en is ze naast haar werkzaamheden bij onze workshops ook werkzaam als diergedragstherapeut.

Biologe Katalin Csatádi is geboren en getogen in Boedapest, Hongarije.

Tijdens haar studie aan de universiteit had ze de mogelijkheid om het gedrag van bonobo’s in gevangenschap te bestuderen in het Centre for Conservation and Research in het Wild Animal Park te Planckendaal in België.

Na haar studie richtte ze het Hongaarse kantoor van het Jane Goodall Institute op.

In 2008 begon ze als onderzoeksassistente in Chester Zoo in het Verenigd Koninkrijk om dierengedrag te onderzoeken.

Vanaf 2011 helpt zij Apemanagement bij het opzetten van workshops in het Verenigd Koninkrijk.

Constanze Mager-Melicharek

studeerde Zoölogie aan de Universiteit van Wenen. Zij specialiseerde zich op het gebied van gedragswetenschappen met als focus de primaten. Vanaf 1 juli 2001 was zij binnen Apenheul werkzaam als educatief medewerker. Vanaf november 2011 is Constanze hoofd educatie in Burgers Zoo. Zij geeft workshops sinds de start van Apemanagement® in 2005.
In 2012 verscheen van haar hand het boek ’Apenliefde, kroniek van een apenpark’, over het ontstaan en de ontwikkeling van de Apenheul.

Wendy Cieremans  heeft haar ervaring met primaten (gedrag) opgedaan in de opleiding tot dierverzorger en heeft 11 jaar in deze functie bij Apenheul gewerkt. Na de opleiding Innovatief Vrijwilligers Management aan de Hogeschool Utrecht werkt ze tegenwoordig als coördinator receptie en vrijwilligers in Apenheul en daarnaast sinds 2016 bij Apemanagement.

C o n t a c t

Twitter icon lichtblauw groot